Vi tilbyder
Ny- & tilbygninger
 • Uanset om du ønsker hjælp til en større ny- eller tilbygning kan Madsen & Hedegaard hjælpe dig med at realisere din drøm om en ny- eller tilbygning. Vi står parat til at skræddersy en løsning, som specifikt lever op til netop de ønsker og behov, som du måtte have.
  Vi kan hjælpe dig en bred vifte af forskellige typer af ny- og tilbygninger – herunder:

  • Udestuer
  • Garager
  • Legehuse
  • Carporte
  • Og meget andet.

  Vi tager os kort og godt af både store såvel som små opgaver indenfor ny- og tilbygninger.

 • Kvalitet i centrum
  Når en ny- eller tilbygning skal laves, er det vigtigt, at der bruges gode kvalitetsmaterialer, således du er sikret et godt resultat. Madsen & Hedegaard går højt op i kvaliteten af vores arbejde og anvender derfor altid kun de absolut bedste materialer – både til store såvel som små opgaver.

  Som medlem af BygGaranti er du i øvrigt sikret et godt resultat i forbindelse med, at du lader os om at varetage opgaven.

  Vi yder naturligvis også meget gerne rådgivning i forbindelse med både større såvel som mindre opgaver, så du er sikret det bedste resultat.

  Ring på tlf. 98 92 04 62 hvis du ønsker en uforpligtende dialog om mulighederne.

Køkkenrenovering
 • Ønsker du at få renoveret dit gamle køkken? Vi kan hos Madsen & Hedegaard hjælpe dig med at rive dit gamle køkken ned og sætte et nyt og moderniseret køkken op, så du får netop det design i dit køkken, som du går og drømmer om.
 • Kyndig rådgivning omkring valg af løsning
  Der er mange ting at tage højde for, når man skal have sit køkken renoveret, og derfor kan det være et stort plus at have en fagmand med på råd, så man kan sikre sig den bedst mulige løsning.

  Kunne du godt tænke dig at høre mere om køkkenrenovering, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 98 92 04 62 for at få mere at vide.

Døre og vinduer
 • Udskiftning af døre og vinduer kan vi hos Madsen & Hedegaard hjælpe dig med.

  Der findes mange forskellige døre og vinduer på markedet, og det kan derfor være en rigtig god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand i forbindelse med, at døre og vinduer i boligen skal skiftes ud.

  Da vi hos Madsen & Hedegaard har mange års erfaring indenfor dette felt, er vi de helt rette at rådføre sig med. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning, så du får det bedste resultat – indenfor netop det budget, som du måtte have.

 • Nye døre og vinduer kan være en god investering
  For dig som boligejer kan en udskiftning af dine nuværende vinduer og døre være en god investering.

  Ofte har ældre huse vinduer og døre af ældre dato, som ikke er energivenlige, hvilket kan fører til, at boligen ikke holder lige så godt på varmen, som hvis der var monteret nye energivenlige vinduer i boligen.

  Derfor kan nye vinduer og vinduer i boligen være en glimrende investering, da man har mulighed for at reducere sine årlige udgifter til varme betydeligt.

  Herudover er det desuden værd at bemærke, at en udskiftning af døre og vinduer i boligen ligeledes kan øge boligens værdi – og samtidig give boligen et visuelt løft.

  Ønsker du at høre mere, er du meget velkommen til at ringe os op på tlf. 98 92 04 62.

Tag
 • Madsen & Hedegaard har mange års erfaring indenfor både renovering af tag samt udskiftning af tag både på større såvel som mindre ejendomme.

  Vi arbejder både med renovering samt udskiftning af en række forskellige tagtyper og står naturligvis altid klar til at rådgive dig omkring valg af den rette løsning.

  Med mange års erfaring i faget samt som medlem af TagProfferne samt Byg Garanti kan du trygt rådføre dig med os samt lade os varetaget arbejdet både med udskiftning samt renovering af tag for dig.

 • Kvalitet og god service i højsædet
  Vi vægter kvalitet og service højt i det daglige arbejde, og du kan derfor altid forvente et godt resultat indenfor de aftalte rammer. Vi benytter kun gode kvalitetsmaterialer og sørger desuden for at løse opgaven for dig til aftalt tid.

  Få et uforpligtende tilbud
  Står du og har behov for hjælp til tagrenovering eller udskiftning af tag, er du mere end velkommen til kontakte os for at få udarbejdet et helt uforpligtende tilbud.

  Ring i dag på tlf. 98 92 04 62 til en snak om mulighederne.

Inventar
 • Hos Madsen & Hedegaard har vi stor erfaring indenfor specialfremstilling af inventar og kan skræddersy en løsning, som passer til netop jeres konkrete behov.

  Vi har igennem tiden produceret en bred vifte af forskellige typer af inventar både for privatpersoner såvel som for virksomheder – blandt andet skranke til receptioner, reoler, møbler samt et væld af andre typer af inventar.

  Solidt håndværk og brug af gode kvalitetsmaterialer
  Hos Madsen & Hedegaard vægter vi kvaliteten af vores produkter højt, og derfor kan I som kunde hos os altid være stensikker på at få et godt og veludført stykke arbejde lavet – altid til aftalt tid og pris.

 • Kompetent rådgivning
  Med stor erfaring indenfor specialfremstilling af inventar er vi et godt kort at have på hånden, da vi altid står klar til at yde kyndig rådgivning i forbindelse med både større såvel som mindre specialfremstillinger.

  Vi rådgiver blandt andet gerne både omkring valg af materialer samt løsninger, hvilket sikrer jer et godt resultat.

  Kontakt os og få mere at vide
  Såfremt du gerne vil have lavet et helt gratis og uforpligtende tilbud på inventar, er du meget velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information.

  Vi kan kontaktes både på tlf. 98 92 04 62 samt på vores mailadresse mail@madsen-hedegaard.dk.